kartonnen ijsbeker bedrukken

IJsbekers karton bestellen met bedrukking

Op zoek naar ijsbekers van karton met een naam of logo? Dan bent u bij Bekerbedrukking.nl aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u diverse ijsbekers van karton voor verschillende omstandigheden. Zo zijn de ijsbekers zeer geschikt voor ijssalons, horeca maar ook voor op evenementen en feesten. Zoekt u stevige ijsbekers van karton die lekvrij zijn, dan komt u niet om de bekers van Bekerbderukking.nl heen. Veel kwaliteit voor een scherpe prijs, dat vindt u alleen bij Bekerbedrukking.nl. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan!

IJsbekers karton met logo of naam

Onze bekers ijsbekers van karton beschikken over een ruimte oppervlakte voor bedrukking. Zo kunt ervoor kiezen om een bedrijfslogo of bedrijfsnaam op de bekers te bedrukken voor meer uitstraling van uw bedrijf. Behalve dat de ijsbekers zeer populaire reclame- en promotiemiddelen zijn om uw naamsbekendheid te vergroten, zijn de bekers ook nog eens van hoge kwaliteit. Hierdoor zijn de bekers lekker stevig en zeer comfortabel. Bovendien hanteren wij de laagste prijs garantie. Zo weet u dat u bij ons altijd de beste prijs heeft!

Bekers voor evenementen en feesten

In het assortiment an Bekerbedrukking.nl vindt u een groot aanbod aan diverse soorten bekers. Bekers voor horeca, restaurants maar ook evenementen en feesten. Wat dacht u van plastic wijnglazen, plastic bierglazen of plastic champagneglazen. Ideaal om het feest net iets meer uitstraling te geven. Of wat dacht u van ons niet te missen luxe drinkbekers. Veel kwaliteit voor een scherpe prijs, dat vindt u alleen bij Bekerbedrukking.nl. Vraag vandaag nog een offerte aan!