plastic wijnglazen bedrukking

Plastic wijnglazen bedrukken

Plastic wijnglazen bedrukken met een naam of logo? Dan bent u bij Bekerbedrukking.nl aan het juiste adres. Al jarenlang zijn wij dé specialist in plastic wijnglazen bedrukken en diverse andere bekers. Met onze ervaring en expertise bedrukken wij uw gewenste logo of tekst op plastic wijnglazen van hoge kwaliteit. Door onze efficiënte aanpak leveren wij kwaliteit maar ook de laagste prijsgarantie. Een win-win situatie! Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend naar een scherpe offerte aan!    

 

Luxe wijnglazen van plastic met naam of afbeelding 

De plastic wijnglazen met luxe uitstraling zijn van stevig materiaal. Hierdoor zijn de bekers bestendig tegen flinke stoten en vallen. Ideaal voor feesten, concerten en evenementen. Doordat de plastic wijnglazen een brede oppervlakte hebben voor bedrukking, bent u verzekerd dat uw logo of naam gaat opvallen tussen de mensen. Hierdoor is het de ideale promotie- en reclamemiddel om uw naamsbekendheid te vergroten. Bereid vandaag nog uw beker assortiment uit met de plastic wijnglazen van Bekerbedrukkin.nl. Hoge kwaliteit voor de laagste prijs! 

Feestbekers voor al uw evenementen, concerten en feesten 

Naast plastic wijnglazen bedrukken, bedrukken wij ook diverse andere bekers voor horecagelegenheden. Zo kunt u het assortiment van uw evenementen, concerten en feesten uitbreiden met bedrukte longdrinkglazen, champagneglazen, bierbekers en borrelglazen. Zo weet u zeker dat iedereen tevreden is en een geschikte beker heeft. Bovendien vallen de bekers met een logo of tekst mooi op tussen de mensen. Hierdoor weet u zeker dat uw bedrukking opvalt tussen de mensen. Vraag vandaag nog een scherp geprijsde offerte aan! 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen. Meld u nu gratis aan.

Laagste prijsgarantie

U heeft bij ons de laagste-prijsgarantie op alle typen bedrukte wegwerpbekers. 
Kunt u ergens anders dezelfde bedrukte bekers kopen voor een lagere prijs, dan krijgt u van ons nog eens 10% korting op de
laagste prijs!

» Lees hier de voorwaarden

De Watergang 29
7671 SV Vriezenveen


Direct contact opnemen:
+31 (0)20 - 716 3659
support@bekerbedrukking.nl

Bekerbedrukking.nl levert verschillende soorten kartonnen bekers en plastic bekers, zoals koffiebekers, ijsbakjes, plastic glazen en plastic bierglazen voorzien van uw eigen opdruk.

Bekijk de verschillende type bekers
Lees over onze laagste prijsgarantie

Kies de beker van uw voorkeur en u ziet direct onze laagste prijs. Of lees meer over bekerbedrukking.

Lees meer over ons