plastic deksels met kruisgat

Plastic deksels met kruisgat

Op zoek naar plastic deksels met kruisgat voor rietjes? In het assortiment van Bekerbedrukking.nl vindt u plastic deksels met kruisgat die een opening bieden voor een rietje. Ideaal voor bedrijven die dranken uitdelen. De deksels zijn te gebruiken bij zowel warme dranken als bij koude dranken. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw gewenste plastic deksels met kruisgat.  

 

Plastic deksels met kruisgat - 78mm en 95mm

In het brede assortiment van Bekerbedrukking bieden wij ook plastic deksels met kruisgaten aan. Zo hebben wij de plastic deksel met kruisgat – 78mm. Deze deksel heeft een diameter van Ø78 mm en heeft een hoogte van 6mm. Daarnaast bieden wij de plastic deksel vlak met kruisgat – 95mm aan. Deze deksel heeft een diameter van Ø95 mm en een hoogte van 1,1cm. De deksel is geschikt voor de bredere drinkbekers.  

 

Welke deksel voor uw drinkbeker? 

Bent u benieuwd welke plastic deksels met kruisgat geschikt zijn voor welke beker? Klik dan op de gewenste deksel en bekijk de productinformatie. Hier staat een lijst met de geschikte bekers. Wilt u liever eerst advies of heeft u vragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. We denken graag met u mee.   

Bekijk al onze hoogwaardige deksels 

Naast plastic bolle deksels met gat of bolle plastic deksels zonder gat voor ijsbakjes en milkshakes, hebben wij ook Plastic deksels met drinktuit. Deze zijn geschikt voor de warme dranken zoals koffie, thee en chocomelk. De deksels hebben een drinktuit aan de bovenkant. Ook bieden wij Plastic deksels met kruisgat voor rietjes of Plastic deksels zonder kruisgat om morsen te voorkomen. De deksels zijn gemaakt voor onze bekers. Hierdoor heeft u de garantie dat de deksels perfect aansluiten bij uw gekozen bekers.

 

Geniet van scherpe prijzen en snelle levering

Net als bij onze bedrukte bekers hanteren wij altijd scherpe prijzen en snelle leveringen. Dit geldt ook voor onze plastic deksels. Voor elke Bekerbedrukking beker is er een Bekerbedrukking deksel. Ideaal, want zo kunt u alles bestellen bij Bekerbedrukking.nl. Net zo handig en betrouwbaar.  

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen. Meld u nu gratis aan.

Laagste prijsgarantie

U heeft bij ons de laagste-prijsgarantie op alle typen bedrukte wegwerpbekers. 
Kunt u ergens anders dezelfde bedrukte bekers kopen voor een lagere prijs, dan krijgt u van ons nog eens 10% korting op de
laagste prijs!

» Lees hier de voorwaarden

De Watergang 29
7671 SV Vriezenveen


Direct contact opnemen:
+31 (0)20 - 716 3659
support@bekerbedrukking.nl

Bekerbedrukking.nl levert verschillende soorten kartonnen bekers en plastic bekers, zoals koffiebekers, ijsbakjes, plastic glazen en plastic bierglazen voorzien van uw eigen opdruk.

Bekijk de verschillende type bekers
Lees over onze laagste prijsgarantie

Kies de beker van uw voorkeur en u ziet direct onze laagste prijs. Of lees meer over bekerbedrukking.

Lees meer over ons

© 2021 Bekerbedrukking.nl | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy Webshop software: Forshops