plastic longdrinkglazen

Plastic longdrinkglazen bedrukken 

Longdrinkglazen bedrukken met een eigen opdruk zoals een logo of een naam? Bekerbedrukking.nl maakt dit niet alleen mogelijk, maar heeft ook nog eens de goedkoopste prijs! Met onze ervaring en expertise zijn wij in staat om uw gewenste longdrinkglazen te bedrukken. Van namen tot en met logo's, wij maken het mogelijk. Vraag geheel vrijblijvend naar een scherpe offerte!  

 

Bedrukte longdrinkglazen voor feesten, concerten en evenementen  

De bedrukte longdrinkbeker is van stevig plastic en lekvrij. Hierdoor is het de ideale beker voor op feesten, concerten en evenementen. Om het nog beter te maken, beschikt de beker over een groot oppervlakte voor uw persoonlijke bedrukking. Zo weet u zeker dat uw ontwerp opvalt onder de mensen en dat er gesproken gaat worden over uw bedrukking.  

Voor bedrukte longdrinkglazen bent u bij ons aan het juiste adres. In onze webwinkel vindt u verschillende soorten plastic drinkbekers. Bovendien hebben wij speciaal voor feesten, concerten en evenementen bedrukte wijnglazenchampagneglazen, bierbekers en borrelglazen. Hierdoor bent u verzekerd dat elke gast een beker heeft voor zijn of haar wensen. Vraag vandaag nog een scherp geprijsde offerte aan! 

Bekerbedrukking.nl voor al uw bedekkingen op bekers!

Al jarenlang bedrukken wij diverse soorten en vormen bekers voor klanten door heel Nederland. Van de lokale bar om de hoek tot en met grote evenementen door het land. Niets voor niets zijn wij dé specialist van deze ondernemers. Wilt ook genieten van scherpe prijzen maar met hoogwaardige producten? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje door onze webshop. Heeft u bijvoorbeeld onze razendpopulaire plastic bekers al gezien? Goedkoop en snel geleverd!

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen. Meld u nu gratis aan.

Laagste prijsgarantie

U heeft bij ons de laagste-prijsgarantie op alle typen bedrukte wegwerpbekers. 
Kunt u ergens anders dezelfde bedrukte bekers kopen voor een lagere prijs, dan krijgt u van ons nog eens 10% korting op de
laagste prijs!

» Lees hier de voorwaarden

De Watergang 29
7671 SV Vriezenveen


Direct contact opnemen:
+31 (0)20 - 716 3659
support@bekerbedrukking.nl

Bekerbedrukking.nl levert verschillende soorten kartonnen bekers en plastic bekers, zoals koffiebekers, ijsbakjes, plastic glazen en plastic bierglazen voorzien van uw eigen opdruk.

Bekijk de verschillende type bekers
Lees over onze laagste prijsgarantie

Kies de beker van uw voorkeur en u ziet direct onze laagste prijs. Of lees meer over bekerbedrukking.

Lees meer over ons