Bedrukte bekers bestellen: betaalbaar en snel!

Wanneer u op zoek bent naar betaalbare wegwerpbekers van plastic en karton, bent u bij Bekerbedrukking.nl aan het goede adres. Wij leveren diverse typen bekers, die u kunt laten bedrukken met een tekst, uw logo of met  een volledige bedrukking. Wegwerpbekers zijn zeer geschikt om te gebruiken binnen uw bedrijf, of als promotiemiddel op evenementen of beurzen. Bestellen doet u eenvoudig via deze pagina! Wij willen u de beste drinkbekers aanbieden voor de allerbeste prijzen. Daarom hebben wij een breed assortiment. Zo kan iedereen de perfecte, gepersonaliseerde beker bij ons vinden.

Assortiment wegwerpbekers

Ons assortiment bestaat uit verschillende typen plastic en kartonnen wegwerpbekers. Iedere beker heeft zijn eigen kenmerk. Bekijk het assortiment hier:

  • Kartonnen koffiebekers zijn geschikt voor alle soorten warme dranken. De kartonnen wand is geschikt voor volledige bedrukking.
  • Plastic drinkbekers hebben een groot bedrukbaar oppervlak. Door de gladde wand komt uw opdruk goed tot zijn recht.
  • Plastic bierglazen zijn perfect voor uw evenement of bedrijfsfeest. Ze zijn verkrijgbaar in twee formaten, met en zonder schuimkraag.
  • Dubbelwandige kartonnen bekers houden de drank lang warm, terwijl de buitenzijde niet heet wordt. Thermobekers hebben een luxe uitstraling.
  • Kartonnen ijsbekers zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten en zijn geschikt voor verschillende soorten ijs (o.a. schepijs en softijs).
  • Plastic borrelglaasjes zijn ook zeer geschikt voor proeverijen. Proefglaasjes zijn verkrijgbaar in vier maten, van 20cc tot 100cc.

Bekerbedrukking.nl is gegarandeerd goedkoop

Bekerbedrukking.nl hanteert een laagste-prijsgarantie op het bedrukken van alle typen bekers. Wanneer u ergens anders dezelfde bedrukte plastic beker vindt voor een lagere prijs dan in onze webshop, ontvangt u nog eens 10% korting op de laagste prijs op uw bestelling. Zo kunnen wij u de beste prijzen garanderen.

Bestel nu uw bedrukte wegwerpbekers!

Overtuig uzelf van onze hoogwaardige, scherp geprijsde bekers. Klik op één van de categorieën in het menu om uw gepersonaliseerde bedrukte bekers te bestellen!