FNV Bondgenoten

Muisknijpen!? Wij werken tegen RSI!

plastic beker bedrukken

Achtergrond van de campagne

FNV Bondgenoten is ervan overtuigd dat het belangrijk is aandacht te blijven schenken aan de preventie van RSI/KANS. Zij proberen dan ook om hun medewerkers zoveel mogelijk van informatie te voorzien op een laagdrempelige manier.

Campagne

Een van de manieren om informatie over het ontstaan en voorkomen van RSI laagdrempelig beschikbaar te maken is een speciale intranetsite. Hierop kunnen medewerkers alle relevante informatie vinden. Hoe een werkplek optimaal is ingesteld, wie de preventiemedewerkers zijn die je hierbij kunnen helpen, wat RSI/KANS eigenlijk is en hoe het ontstaat en de gedragsaspecten van je houding en hoe je daar zelf iets aan kan doen!

Verder is er op alle (regio)kantoren een informatiebijeenkomst geweest voor leidinggevenden. Vervolgens hebben de leidinggevenden ook informatiebijeenkomsten georganiseerd voor hun medewerkers.

Rol van de bekers

Het eigen gedrag speelt vaak een belangrijke rol in het ontstaan én ook in het voorkomen van RSI. FNV Bondgenoten wil haar medewerkers hier meer attent op maken. Daarom zijn er bedrukte bekers ingezet met daarop een afbeelding van een voor de beeldschermwerker herkenbare situatie. Bovendien zijn de bekers een leuke manier om de speciale intranetsite meerdere malen per jaar weer even onder de aandacht te brengen.

Bron: FNV bondgenoten, Sylvia Rollfs

Wilt u ook koffiebekers bedrukken?

Bent u op zoek naar bekers voor uw koffieautomaat op kantoor? Kies net als FNV Bondgenoten voor bedrukte koffiebekers! Bedrukte koffiebekers verspreiden zich als een olievlek over de werkvloer en kunnen niet alleen een extra uiting in uw huisstijl zijn, maar ook gebruikt worden om uw medewerkers of bezoekers ergens op te attenderen. Wanneer u koffiebekers laat bedrukken door Bekerbedrukking.nl, profiteert u altijd van de laagste prijsgarantie.

Benieuwd naar onze scherpe tarieven voor bedrukte koffiebekers? Klik op één van de categorieën in het menu voor de gewenste type en het aantal bekers.