Fujitsu

Corporate Values onder de aandacht!

Fujitsu, een van ‘s werelds grootste IT-concerns, heeft Bekerbedrukking.nl benaderd met de vraag de corporate values op een originele manier aan de eigen medewerkers te communiceren door middel van het bedrukken van bekers.

bedrukte beker Fujitsu

Als onderdeel van een jaaromvattend plan heeft Bekerbedrukking.nl elke drie maanden een nieuwe partij bedrukte bekers voor de automaten verzorgd met verschillende slogans. Tijdens verschillende trainingen worden de slogans toegelicht en Bekerbedrukking.nl zorgt dat de boodschap het hele jaar door onder de aandacht wordt gebracht.

Wilt u ook koffiebekers bedrukken?

Bent u op zoek naar bekers voor uw koffieautomaat op kantoor? Kies net als Fujitsu voor bedrukte koffiebekers! Een bedrukte koffiebeker kan een extra uiting in uw huisstijl zijn, maar ook bezoekers of medewerkers ergens op attenderen. Bedrukte koffiebekers verspreiden zich bovendien als een olievlek over de werkvloer! Bestel uw wegwerpbekers bij Bekerbedrukking.nl, en u profiteert altijd van de laagste prijsgarantie.

Benieuwd naar onze scherpe tarieven voor bedrukte koffiebekers? Klik op één van de categorieën via het menu en kies de gewenste type en aantal bekers.