Kartonnen koffiebekers met eigen opdruk?

Bent u op zoek naar koffie bekers om te bedrukken? Dan bent u bij Bekerbedrukking.nl aan het juiste adres! In ons assortiment vindt u koffiebekers en drinkbekers in diverse soorten en maten: plastic, karton of dubbelwandig, groot of klein. Wij leveren ook koffiebekers die geschikt zijn voor zakelijke koffie-automaten.

Bedrukte koffiebekers zijn perfect voor gebruik binnen uw bedrijf. U kunt ze gebruiken om uw werknemers ergens op te attenderen of bewust van te maken. U kunt ze gebruiken ter versterking van uw huisstijl. Of u kunt ze gebruiken om uw bezoekers te voorzien van relevante informatie. Met een beetje creativiteit zijn de mogelijkheden voor bedrukte kartonnen of plastic koffiebekers eindeloos! Bekijk onze referenties als u zich wilt laten inspireren door andere bedrijven en zie hoe onze papieren koffiebekers in de smaak vallen.

Kartonnen koffiebekers bedrukken voor gegarandeerd de laagste prijs

Wanneer u uw koffiebekers met eigen tekst bestelt via Bekerbedrukking.nl, profiteert u altijd van de laagste prijsgarantie. Vindt u ergens anders dezelfde bedrukte koffiebekers tegen een lager tarief, dan krijgt u van ons nog eens 10% korting op de laagste prijs. 

Laat u verrassen door onze aantrekkelijk geprijsde bedrukte koffiebekerstjes. Klik hieronder om direct de prijs voor het gewenste type beker te berekenen.

Bereken uw prijs  

Koffiebekertjes met tekst, logo of opdruk

In het assortiment van Bekerbedrukking.nl vindt u verschillende soorten kartonnen en plastic koffiebekers. Met eigen tekst of opdruk worden deze koffiebekers helemaal uniek! Alle koffiebekers lenen zich goed voor een bedrukking met uw naam, logo of reclame-uiting.

  • Plastic of kartonnen koffiebekers. In diverse maten. Niet alleen geschikt voor koffie, maar ook voor andere warme dranken zoals thee of soep. Ook geschikt voor uw koffie-automaat!
  • Dubbelwandige koffiebekers. Dubbelwandige koffiebekers met eigen tekst, logo of opdruk houden uw drank lang warm en worden niet heet aan uw handen. Vanzelfsprekend ook geschikt voor andere warme dranken.

Onze bedrukte koffiebekers liggen prettig in de hand. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De kartonnen koffiebekers met eigen bedrukking kunnen wij rondom bedrukken in uw huisstijl. Ook full-color bedrukking is mogelijk.