OBA: koffiebekers voor veiligheid!

“Bakkie op? Helm Op!”

Om veiligheid extra onder de aandacht te brengen samen met een concrete veiligheidsinstructie heeft bekerbedrukking.nl de campagne “Bakkie op? Helm Op!” bedacht voor het bulkoverslag bedrijf OBA. In het kader van deze campagne werden de onderstaande bedrukte bekers verspreid onder de medewekers van OBA.

bedrukte koffiebeker OBA

De campagne heeft bijgedragen aan het bewustzijn over de gevaren tijdens het werk. Ook worden de helmen nu na een lekker bakkie weer opgezet!

Ook het bewustzijn vergroten met bedrukte koffiebekers?

De wegwerpbekers van Bekerbedrukking.nl zijn heel geschikt voor het overbrengen van uw boodschap. Onze koffiebekers met bedrukking zijn bovendien geschikt voor gebruik in uw koffieautomaat op de werkvloer. Denkt u toch aan een ander soort beker, bijvoorbeeld een ijsbeker of een beker voor koude dranken? Ook daarmee kunnen we u helpen. Het assortiment van Bekerbedrukking.nl is uitgebreid en bovendien geniet u bij ons altijd van de laagste prijsgarantie. Bekers laten bedrukken doet u dus voordelig én snel, bij Bekerbedrukking.nl!

Bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven voor bedrukte wegwerpbekers? Klik hieronder om direct de prijs te berekenen voor het gewenste type en aantal bekers.

Bedrukte wegwerpbekers