Verfijn uw keuze

inhoud
materiaal

Proefglaasjes met uw eigen opdruk,
direct online bestellen

De gewenste beker niet gevonden?

Graag zoeken wij met u mee naar de ideale beker voor u. Met al uw vragen kunt u contact opnemen.

020 716 36 59

Drinkbekers

Drinkbekers hebben een glad oppervlak, waardoor de bedrukking van uw beker goed tot zijn recht komt. Door het transparante plastic kunt u van buiten goed zien welke drank er in de beker zit. Plastic drinkbekers hebben een groot bedrukbaar oppervlak.

» Bekijk alle drinkbekers

Koffiebekers

Koffiebekers zijn kartonnen bekers. Behalve voor koffie zijn ze ook zeer geschikt voor andere warme dranken als thee en warme chocolademelk. Koffiebekers zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten en geschikt voor een volledige opdruk.

» Bekijk alle koffiebekers

Proefglaasjes

Proefglaasjes zijn door hun kleine formaat zeer geschikt voor proeverijen. Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende formaten van 20cc tot 100cc. Deze transparante bekertjes maken uw proeverij helemaal af. De kleine maten zijn ook zeer geschikt als borrelglaasjes.

» Bekijk alle proefglaasjes

IJsbekers

Ijsbekers met bedrukking zijn origineel en opvallend. Onze kartonnen ijsbekers zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten en zijn geschikt voor volledige bedrukking. Ijsbekers zijn geschikt voor verschillende soorten ijs, waaronder schepijs en softijs.

» Bekijk alle IJsbekers

Luxe glazen

Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum, quia dolor sit, amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt, ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

» Bekijk alle Luxe glazen

Plastic borrelglaasjes en proefglazen

Bent u op zoek naar plastic borrelglazen, shotglaasjes of proefglaasjes (kleine plastic bekertjes waarmee u mensen hapjes of drankjes kunt laten proeven)? Dan zijn onze kleine plastic bekertjes de juiste keus voor u. De proefglazen van bekerbedrukking.nl zijn klein van formaat (20 ml, 40 ml, 50 ml en 100ml) wat hen uitstekend geschikt maakt voor proeverijen. Ook kunt u de bekertjes inzetten voor het serveren van borrels of shotjes.

Onze proefglaasjes zijn gemaakt van PET en PS. Met een bedrukking bent u verzekerd van een luxe bekertje om uw proeverij tot een succes te maken. Wilt u vrijblijvend de prijs berekenen voor het bedrukken van proefglaasjes? Klik dan op de onderstaande knop.

Kies voor de kleine plastic (borrel)glaasjes van Bekerbedrukking en u kiest voor de goedkoopste bekertjes die er te krijgen zijn. Bekerbedrukking.nl hanteert een laagste-prijsgarantie. Vindt u ergens anders dezelfde bedrukte plastic glaasjes nog goedkoper, dan krijgt u van ons nog een 10% korting op de laagste prijs. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt voor borrelglaasjes of proefglazen met uw logo.

Plastic borrelglaasjes of proefglazen bedrukken?

Kies voor de kleine plastic (borrel)glaasjes van Bekerbedrukking, u ontvangt onze plastic bekertjes nergens goedkoper! Wij hanteren namelijk een laagste-prijsgarantie. Vindt u ergens anders dezelfde bedrukte plastic glaasjes nog goedkoper, dan krijgt u van ons nog een 10% korting op de laagste prijs. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt voor borrelglaasjes of proefglazen met uw logo. Wilt u graag al uw dranken in stijl serveren? Bekijk dan ook onze andere plastic bekerskartonnen bekers, wegwerp bekers en plastic bierglazen om ook frisdrank, bier, koffie en thee met uw logo te serveren.

 

Laagste prijsgarantie

U heeft bij ons de laagste-prijsgarantie op alle typen bedrukte wegwerpbekers. 
Kunt u ergens anders dezelfde bedrukte bekers kopen voor een lagere prijs, dan krijgt u van ons nog eens 10% korting op de
laagste prijs!

» Lees hier de voorwaarden

De Watergang 29
7671 SV Vriezenveen


Direct contact opnemen:
+31 (0)20 - 716 3659
support@bekerbedrukking.nl

Bekerbedrukking.nl levert verschillende soorten kartonnen bekers en plastic bekers, zoals koffiebekers, ijsbakjes, plastic glazen en plastic bierglazen voorzien van uw eigen opdruk.

Bekijk de verschillende type bekers
Lees over onze laagste prijsgarantie

Kies de beker van uw voorkeur en u ziet direct onze laagste prijs. Of lees meer over bekerbedrukking.

Lees meer over ons