Schoolfeest Goor

Elk jaar wordt er in Goor een groot feest georganiseerd, genaamd Schoolfeest Goor. Het Goorse School- en Volksfeest is in 1875 begonnen als evenement voor alleen de schooljeugd. Het feest staat inmiddels bekend om z’n enorme bieromzet. In een periode van vier dagen wordt zo’n vijftigduizend liter getapt. De gemeente Hof van Twente had uit veiligheidsoverwegingen besloten dat er vanaf 2012 voor het schoolfeest Goor geen frisdrank- en bierglazen meer gebruikt mochten worden. Jaren geleden was er een speciaal glas geïntroduceerd met een logo van de feestorganisatie. Om de drankjes toch in een mooie beker te kunnen blijven schenken, heeft bekerbedrukking.nl de plastic bierglazen geleverd waar het vertrouwde logo op terug te vinden was. Bekerbedrukking.nl heeft dit jaar 250.000 bekers mogen leveren en het was een groot succes: “Het Schoolfeest logo op de plastic beker werd door menig bezoeker als positief en vertrouwd ervaren.”

bedrukte plastic bierglazen

Ook op zoek naar bedrukte plastic bierglazen?

Wanneer u op zoek bent naar plastic bierglazen met bedrukking van uw naam, logo of reclame-uiting, kunnen wij u helpen. Wij bieden diverse plastic drinkbekers in verschillende maten en met of zonder schuimkraag. Met bedrukte plastic bierglazen bent u verzekerd van een succesvol feest! Bekerbedrukking.nl is bovendien heel snel én voordelig. Alleen bij ons geniet u van de laagste prijsgarantie, die u nog eens 10% korting op de laagste prijs geeft als u dezelfde bekers met bedrukking ergens anders goedkoper vindt. 

Wilt u ook bedrukte plastic bierglazen? Klik op één van de categorieën in het menu voor het gewenste type en aantal bekers.