TU Delft

Zit ondernemen je in je bloed?

De TU Delft hecht veel waarde aan technostartes, ondernemers die met een technologisch hoogwaardig product een eigen bedrijf beginnen. Speciaal daarvoor is YES!Delft gestart, een platform voor jonge ondernemers opgericht.

Tijdens een campagne van twee maanden, heeft YES!Delft studenten ertoe aangezet om een eigen bedrijf op de richten. Bekerbedrukking.nl heeft het website bezoek tot grote hoogte gedreven door in die periode alle automaten op de campus te voorzien van bedrukte bekers. Dat is nog eens slim!

Ook op zoek naar resultaatverhogende bedrukte bekers?

Laat u inspireren door de TU Delft en vergroot ook het resultaat van uw website of campagne met bedrukte wegwerpbekers! Wij bieden wegwerpbekers met bedrukking in alle soorten en maten: plastic bierglazen, plastic drinkbekers, plastic of kartonnen bekers voor warme dranken, dubbelwandige bekers voor warme dranken, proefglaasjes, borrelglaasjes, ijsbekers, u kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen ze leveren. Kies dus voor een slimme campagne met behulp van de goedkope bedrukte bekers van Bekerbedrukking.nl!