Op zoek naar wegwerpbekers met eigen opdruk?

Gevonden! Bekerbedrukking.nl levert plastic en papieren wegwerpbekers in alle soorten en maten. Of nu nu op zoek bent naar ijsbekers, plastic bierglazen of koffiebekers met bedrukking, wij leveren ze allemaal. Al onze bekers zijn geschikt voor een bedrukking met uw naam of logo. Sommige bekers kunnen bovendien worden voorzien van een volledige bedrukking.

Wegwerpbekers zijn op allerlei manieren inzetbaar. Neem bijvoorbeeld onze plastic of kartonnen koffiebekers. U kunt ze gebruiken bij uw koffie-apparaat en simpelweg voorzien van uw logo. Maar u kunt ze ook inzetten om uw medewerkers iets te vertellen of als slimme marketing-tool. Voorbeelden daarvan kunt u zien in onze referenties. Of wat dacht u van de plastic drinkbekers voor bier of andere koude dranken. Deze zijn perfect voor beurzen, bedrijfsfeesten of festivals. 

Diverse soorten wegwerpbekers

Bij Bekerbedrukking.nl kunt u terecht voor plastic en kartonnen wegwerpbekers in alle soorten en maten. Bekijk hieronder de kenmerken van iedere wegwerpbeker. Met eigen bedrukking komen onze bekers volledig tot hun recht in uw bedrijf! 

  • Koffiebekers zijn kartonnen bekers. Ze zijn niet alleen geschikt voor koffie, maar ook voor andere warme dranken zoals thee en warme chocolademelk. Kartonnen koffiebekers zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten en ze zijn geschikt voor een eigen opdruk die zo groot is als de volledige beker.
  • Drinkbekers hebben een glad oppervlak. Daardoor komt uw eigen bedrukking goed tot zijn recht. Doordat de bekers van transparant plastic zijn, kunt u van buiten goed zien welke drank er in een beker zit. Plastic drinkbekers hebben een groot bedrukbaar oppervlak.
  • Plastic bierglazen zijn niet alleen geschikt voor bier, maar ook voor andere koude dranken. Vooral voor bedrijfsfeesten of festivals zijn plastic bierglazen met eigen opdruk onmisbaar. Deze wegwerpbekers zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten, met en zonder schuimkraag.
  • Dubbelwandige bekers zijn speciaal bedoeld voor warme dranken. De buitenzijde van deze thermobekers wordt niet heet, terwijl de drank in deze beker lang warm blijft. Het hoogwaardige karton is zeer geschikt voor volledige bdrukking. De dubbelwandige bekers hebben een zeer luxe uitstraling. 
  • Ijsbekers met bedrukking zijn opvallend en origineel. Onze kartonnen ijsbekers zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten. Ijsbekers zijn geschikt voor volledige bedrukking en u kunt ze gebruiken voor verschillende soorten ijs, waaronder softijs en schepijs.
  • Proefglaasjes zijn door hun kleine formaat zeer geschikt voor proeverijen. Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende formaten van 20cc tot 100cc. Deze transparante bekertjes maken uw proeverij helemaal af. De proefglaasjes in de kleinste maten zijn ook heel geschikt als borrelglaasjes op uw bedrijfsfeest, festival of evenement.

Bekerbedrukking.nl is gegarandeerd de goedkoopste

Bekerbedrukking.nl hanteert een laagste-prijsgarantie op het bedrukken van alle typen wegwerpbekers. Wanneer u ergens anders dezelfde bedrukte wegwerpbekers vindt voor een lagere prijs dan in onze webshop, ontvangt u nog eens 10% korting op de laagste prijs.

Hoe veel kost uw wegwerpbeker met eigen opdruk?

Overtuig uzelf van onze hoogwaardige, scherp geprijsde bekers. Klik hier om een offerte aan te vragen van een wegwerpbeker met eigen opdruk van uw voorkeur!