Full color drinkbekers bedrukken?

Bent u op zoek naar bedrukte bekers met een full-color bedrukking? Bij Bekerbedrukking.nl bent u helemaal aan het juiste adres. Met een groot assortiment verschillende drinkbekers, verschillende inhoud van plasticbekers en een professionele bedrukking bent u verzekerd van altijd de juiste bedrukte beker voor uw organisatie of bedrijf. Onze laagste prijsgarantie garandeert bovendien een portemonnee-vriendelijke aanschaf. 

Full-color bedrukking

Sommige bekers zijn geschikt voor het plaatsen van een tekst of logo. Andere bekers zijn ook heel geschikt voor een volledige bedrukking met uw eigen ontwerp. In alle gevallen geldt dat de bekers in onze eigen drukkerij full-color worden bedrukt. Uiteraard is het ook mogelijk bekers te laten bedrukken met een opdruk in slechts één of enkele kleuren.

Plastic en kartonnen bekers

Wij leveren allerlei soorten wegwerpbekers, die geschikt zijn voor bijvoorbeeld koffie, thee, andere warme dranken, bier, frisdrank of ijs. Zowel voor plastic bekers als kartonnen bekers kunt u bij ons terecht. De meeste koffiebekers zijn ook geschikt om te gebruiken in een koffie-automaat.

Bovendien leveren wij diverse accessoires voor bekers aan zoals: koffiebeker deksels en voor de bierliefhebbers een stevige biertray. We leveren al full-color bedrukte bekers vanaf een oplage van  500 stuks!


Bereken uw prijs

Laagste prijsgarantie

Bekerbedrukking.nl hanteert als enige aanbieder van bedrukte wegwerpbekers een laagste prijsgarantie. Vindt u ergens anders dezelfde bedrukte drinkbekers tegen een lagere prijs? Dan ontvangt u van ons 10% korting op de laatste prijs. Bovendien hanteren wij korte levertijden. Full-color bedrukte wegwerpbekers bestelt u dus goedkoop én snel bij Bekerbedrukking.nl!

Bekerbedrukkking.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen. Meld u nu gratis aan.

Laagste prijsgarantie

U heeft bij ons de laagste-prijsgarantie op alle typen bedrukte wegwerpbekers. 
Kunt u ergens anders dezelfde bedrukte bekers kopen voor een lagere prijs, dan krijgt u van ons nog eens 10% korting op de
laagste prijs!

» Lees hier de voorwaarden

 

De Watergang 29
7671 SV Vriezenveen


Direct contact opnemen:
+31 (0)20 - 716 3659
support@bekerbedrukking.nl

Bekerbedrukking.nl levert verschillende soorten kartonnen bekers en plastic bekers, zoals koffiebekers, ijsbakjes, plastic glazen en plastic bierglazen voorzien van uw eigen opdruk.

Bekijk de verschillende type bekers
Lees over onze laagste prijsgarantie

Kies de beker van uw voorkeur en u ziet direct onze laagste prijs. Of lees meer over bekerbedrukking.

Lees meer over ons