Online uw drinkbeker bedrukken? het kan hier!

Bekerbedrukking.nl is hét online adres waar u bekers kunt laten bedrukken voor een gegarandeerd scherpe prijs. Van plastic koffiebekers tot kartonnen ijsbekers: bij ons kunt u vrijwel elk type beker laten bedrukken. Bedrukte bekers kunnen voor veel uiteenlopende doeleinden worden ingezet. Veel bedrijven laten bekers bedrukken met hun logo om zo hun huisstijl uit te breiden. De bekers worden dan bijvoorbeeld gebruikt voor koffieautomaten binnen het bedrijf. Maar ook als promotiemiddel is de bedrukte beker zeer geschikt. Door bekers met uw logo op beurzen en andere evenementen te gebruiken, vergroot u op een eenvoudige manier uw naamsbekendheid, dus nog meer “plastic beker action” op jouw speciale gelegenheid!

Welke soorten bekers kan ik laten bedrukken?

Wij bieden voor elke drank de passende beker. De volgende typen bedrukte bekers kunnen wij standaard leveren:

  • Koffiebekers: stevige kartonnen bekers, geschikt voor alle warme dranken.
  • Dubbelwandige bekers: dankzij de thermo eigenschappen van deze bekers blijven warme dranken langer warm.
  • Plastic bierglazen: plastic bekers, verkrijgbaar met of zonder schuimkraag.
  • Drinkbekers: doorzichtige bekers van plastic, geschikt voor uiteenlopende koude dranken.
  • IJsbekers: lage bekers voor diverse soorten ijs, zoals schepijs en softijs.
  • Proefglaasjes: kleine plastic bekertjes, ideaal voor een proeverij.

Laagste prijsgarantie op bedrukte drinkbekers

Wanneer u bekers laat bedrukken bij bekerbedrukking.nl, profiteert u van de laagste prijsgarantie. Deze geldt voor alle typen bekers die wij online aanbieden. Vindt u dus ergens anders dezelfde bedrukte bekers voor een lagere prijs dan bij ons, dan geven wij u nog eens 10% extra korting op de goedkoopste prijs.

Benieuwd naar onze scherpe prijzen op het bedrukken van bekers? Klik hieronder om direct de prijs te berekenen voor het gewenste type en aantal bekers.

Staat de beker die u zoekt hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij doen graag ons best om voor u ook andere soorten bedrukte bekers te leveren.