Plastic bekers bedrukken

Plastic bekers bedrukkenBent u op zoek naar een voordelige aanbieder van bedrukte plastic bekers? Bekerbedrukking kan voor u plastic drinkbekers bedrukken in uw huisstijl. U kunt de drinkbekers laten voorzien van uw logo en/of naam, maar u kunt ook kiezen voor een volledige bedrukking. Wij bedrukken uw plastic bekers met vrijwel iedere gewenste opdruk. U plastic bekers laten bedrukken om deze binnen uw bedrijf in te zetten, maar ze zijn ook ideaal geschikt als reclamemiddel voor uw bedrijf op bijvoorbeeld evenementen. Wij zorgen dat wij u het perfecte product kunnen leveren voor die ene speciale gelegenheid!

Bekerbedrukking.nl biedt u de laagste prijsgarantie op het bedrukken van alle typen bekers. Wanneer u ergens anders dus dezelfde bedrukte plastic bekers vindt voor een lagere prijs dan in onze webshop, dan ontvangt u nog eens 10% extra korting op de laagste prijs. Overtuig uzelf van onze hoogwaardige, scherp geprijsde bekers.

Ruime keuze in plastic bekers

U kunt bij bekerbedrukking.nl terecht voor verschillende soorten plastic bekers. Iedere beker is geschikt voor andere dranken. Bekijk hieronder de bekers van plastic die wij aanbieden en kijk welke het best bij u past!

  • Plastic bierglazen Deze bekers kunnen worden gebruikt voor het serveren van zowel bier als frisdranken. Ze zijn verkrijgbaar met of zonder schuimkraag.
  • Plastic drinkbekers Traditionele plastic bekers met een glad oppervlak waarop uw opdruk goed zichtbaar is. Geschikt voor het serveren van allerlei soorten frisdranken. Groot bedrukbaar oppervlak. 
  • Plastic proefglaasjes Plastic bekertjes voor kleine hoeveelheden drank. Proefglazen zijn ideaal voor proeverijen of het schenken van shotjes.
  • Plastic koffiebekers Wij leveren zowel kartonnen als plastic koffiebekers. De meeste koffiebekers zijn ook heel geschikt voor gebruik in een koffie-automaat.

Onze bekers zijn vervaardigd uit stevig plastic en zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. Informeer online naar de mogelijkheden en prijzen voor het bedrukken van plastic bekers!

Onderstaand zijn drie van onze populairste plastic bekers. Klik gerust op de plastic beker diet het beste past bij uw wensen. Wilt u graag alle plastic bekers zien? Kijk dan tussen onze drinkbekers.

Plastic beker 250ml tulip Plastic beker bedrukken 200ml tulipPlastic beker 400ml tulip

Plastic bekers bedrukken

Welke soorten plastic bekertjes gebruikt Bekerbedrukking?

De plastic bekertjes van bekerbedrukking.nl zijn gemaakt van kunststofglas en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten plastic: PET, PLA en PP. Wat is nu e

igenlijk het verschil?

  • PET (polyethyleentereftalaat) is één van de meest bekende soorten plastic voor verpakking van voedingsmiddelen. Je kent het in elk geval van petflessen. PET is volledig recyclebaar en zeer sterk: het breekt vrijwel niet. Een glashelder en flexibel product dat geheel veilig is voor consumentengebruik.
  • PP (polypropeen of polypropyleen) is naast PET ook een zeer populair materiaal. Is de prijs voor u belangrijk, dan biedt PP u betaalbare plastic wegwerpbekers. Iets slapper en melkachtiger dan PET.
  • PLA (polymelkzuur of polyactide) is ideaal wanneer u zoekt naar een biologisch afbreekbare kunststof beker. Plastic bekers van PLA worden geproduceerd uit hernieuwbare plantaardige grondstoffen. Een duurzaam alternatief voor PET en PP, maar met hogere productiekosten.

 

Meer informatie over de prijs van plastic bekertjes?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze prijzen voor bedrukte plastic bekers? Bereken direct uw prijs. Gegarandeerd de laatste prijs van Nederland! De plastic bekertjes van bekerbedrukking.nl zijn niet alleen voor de laagste prijs, maar tevens van zeer hoogwaardige kwaliteit. Wilt u graag meer informatie over de kwaliteit van de plastic bekertjes vraag dan nu een gratis monsterdoos aan! 

Bekijk ook eens onze plastic bierglazen, wegwerp bekers, ijsbekers en overige koffiebekers.

Bekerbedrukkking.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen. Meld u nu gratis aan.

Laagste prijsgarantie

U heeft bij ons de laagste-prijsgarantie op alle typen bedrukte wegwerpbekers. 
Kunt u ergens anders dezelfde bedrukte bekers kopen voor een lagere prijs, dan krijgt u van ons nog eens 10% korting op de
laagste prijs!

» Lees hier de voorwaarden

 

De Watergang 29
7671 SV Vriezenveen


Direct contact opnemen:
+31 (0)20 - 716 3659
support@bekerbedrukking.nl

Bekerbedrukking.nl levert verschillende soorten kartonnen bekers en plastic bekers, zoals koffiebekers, ijsbakjes, plastic glazen en plastic bierglazen voorzien van uw eigen opdruk.

Bekijk de verschillende type bekers
Lees over onze laagste prijsgarantie

Kies de beker van uw voorkeur en u ziet direct onze laagste prijs. Of lees meer over bekerbedrukking.

Lees meer over ons