Dubbelwandige bekers


Onze speciale dubbelwandige bekers houden uw dranken langere tijd warm en voorkomen dat u uw vingers kunt branden aan een te hete beker. De full-colour bedrukking en de dubbele wand geven de bekers een luxe uitstraling waardoor deze beker ook geschikt is voor premium doeleinden. Onze dubbelwandige bekers hebben een glad oppervlak. Dit zorgt voor een duidelijke zichtbaarheid van uw naam of logo op de beker.

De dubbelwandige bekers van bekerbedrukking.nl zijn gemaakt van stevig karton en hebben een inhoud van respectievelijk 200 ml en 300 ml. U profiteert bij ons van de laagste prijsgarantie op alle soorten bedrukte kartonnen bekers. Klik op de knop hieronder om vrijblijvend de prijs voor het gewenste aantal bekers op te vragen.

 

Dubbelwandige bekers bedrukken

Wij voorzien uw dubbelwandige bekers van een zeer hoogwaardige opdruk. Onze bekers verlaten enkel onze drukkerij indien wij er zelf zeer tevreden over zijn. Of u nou kiest voor het bedrukken van uw logo op de dubbelwandige bekers of voor een volledige wrap gaat. Heeft u vragen over onze bedrukking of heeft u specifieke wensen of eisen? Dan kunt u altijd eerst even contact opnemen met eonze klantenservice. 

Dubbelwandige beker specificaties

Type: Dubbelwandige beker
Inhoud: 200ml of 300ml
Materiaal: Karton
Bijzonderheden:   Full-color en volvlaksbedrukking mogelijk

 

Laagste prijsgarantie

U heeft bij ons de laagste-prijsgarantie op alle typen bedrukte wegwerpbekers. 
Kunt u ergens anders dezelfde bedrukte bekers kopen voor een lagere prijs, dan krijgt u van ons nog eens 10% korting op de
laagste prijs!

» Lees hier de voorwaarden

Bekijk de verschillende type bekers
Lees over onze laagste prijsgarantie

Direct contact opnemen:
+31 (0)20 - 716 3659
support@bekerbedrukking.nl

Bekerbedrukking.nl levert verschillende soorten kartonnen bekers en plastic bekers, zoals koffiebekers, ijsbakjes, plastic glazen en plastic bierglazen voorzien van uw eigen opdruk.

Kies de beker van uw voorkeur en u ziet direct onze laagste prijs. Of lees meer over bekerbedrukking.

Lees meer over ons

© 2017 bekerbedrukking.nl | Algemene Voorwaarden | Disclaimer Webshop software: Shopman