dubbelwandige bekers

Dubbelwandige bekers

Onze speciale dubbelwandige bekers houden uw dranken langere tijd warm en voorkomen dat u uw vingers brandt aan een te hete beker. De full-colour bedrukking en de dubbele wand geven de bekers een luxe uitstraling waardoor deze beker ook geschikt is voor premium doeleinden. Onze dubbelwandige bekers hebben een glad oppervlak. Dit zorgt voor een duidelijke zichtbaarheid van uw naam of logo op de beker.

De dubbelwandige bekers van bekerbedrukking zijn gemaakt van stevig karton en hebben een inhoud van respectievelijk 200 ml en 300 ml. U profiteert bij ons van de laagste prijsgarantie op alle soorten bedrukte kartonnen bekers. Klik op de knop hieronder om vrijblijvend de prijs voor het gewenste aantal op te vragen.

Dubbelwandige bekers bedrukken

Wij voorzien uw dubbelwandige bekers van een zeer hoogwaardige opdruk. Onze producten verlaten enkel onze drukkerij indien wij er zelf zeer tevreden over zijn. Of u kiest voor het bedrukken van uw logo of voor een volledige volvlaksbedrukking maakt voor ons niet uit. In beide gevallen ontvangt u een eerst een digitale proef voordat wij daadwerkelijk gaan drukken. U controleert de digitale proef en geeft ons akkoord. Zodra wij uw akkoord binnen hebben, starten wij het productieproces. U heeft uw bedrukte dubbelwandige bekers al binnen 6 tot 9 werkdagen in huis!

Heeft u vragen over onze bedrukking of heeft u specifieke wensen of eisen? Dan kunt u altijd eerst even contact opnemen met onze klantenservice.  Onze medewerkers helpen u ook graag bij eventuele problemen met het ontwerp. Bekerbedrukking brengt uw boodschap op het juiste moment op de juiste plek!

Vraag direct een offerte aan voor het bedrukken van dubbelwandige bekers en profiteer van onze scherpe prijzen! Wilt u toch liever een andere beker laten bedrukken? Bekijkt u dan ook eens onze overige kartonnen bekers of toepasselijke plastic deksels voor drinkbekers.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen. Meld u nu gratis aan.

Laagste prijsgarantie

U heeft bij ons de laagste-prijsgarantie op alle typen bedrukte wegwerpbekers. 
Kunt u ergens anders dezelfde bedrukte bekers kopen voor een lagere prijs, dan krijgt u van ons nog eens 10% korting op de
laagste prijs!

» Lees hier de voorwaarden

De Watergang 29
7671 SV Vriezenveen


Direct contact opnemen:
+31 (0)20 - 716 3659
support@bekerbedrukking.nl

Bekerbedrukking.nl levert verschillende soorten kartonnen bekers en plastic bekers, zoals koffiebekers, ijsbakjes, plastic glazen en plastic bierglazen voorzien van uw eigen opdruk.

Bekijk de verschillende type bekers
Lees over onze laagste prijsgarantie

Kies de beker van uw voorkeur en u ziet direct onze laagste prijs. Of lees meer over bekerbedrukking.

Lees meer over ons