PLA bekers | Bedrukken met logo of tekst

Bent u op zoek naar PLA bekers en wilt u deze graag laten bedrukken met het logo van uw bedrijf of een tekst naar keuze? Dan zit u bij Bekerbedrukking.nl goed, want wij doen dat ook nog eens tegen een zeer lage prijs. PLA bekers kunnen wij namelijk al vanaf €0,022 cent per stuk voor u bedrukken. PLA bekers zijn ideaal te gebruik voor bijvoorbeeld evenementen en beurzen, maar kan binnen uw bedrijf ook ideaal gebruikt worden als koffiebekers.

100% biologisch afbreekbare PLA bekers

We worden allemaal steeds milieubewuster. Daar horen natuurlijk ook milieubewustere keuzes bij. Eén van ’s werelds grootste vervuilers is plastic, en dan met name single-use afval als waterflesjes en plastic bekertjes. Jaarlijks komt er namelijk rond de 8 miljard(!) kg plastic in onze oceanen. Door gebruik te maken van PLA bekers kunt u uw steentje bijdragen in het verminderen van plastic afval.

PLA staat namelijk voor polymelkzuur, ook wel bekend als een bioplastic dat steeds meer gebruikt wordt. Men noemt het ook wel een plantaardig alternatief. PLA bekers zijn dan ook 100% biologisch afbreekbaar. Onze PLA koffiebeker wordt natuurlijk gebruikt voor warme dranken en is daarom met een hittebestendige coating bewerkt.

Laat de PLA bekers bedrukken naar uw wens

Bij Bekerbedrukking.nl zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van een hoogwaardige bedrukking van de bekers. Welke bedrukking er precies op komt is volledig aan u. Dit kan bijvoorbeeld het logo of de slogan van uw onderneming zijn, maar een combinatie is ook mogelijk. Daarnaast bieden we u ook de mogelijkheid om uw volledige huisstijl op de PLA bekers te drukken. Benieuwd naar de kosten voor het bedrukken van PLA bekers? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen. Meld u nu gratis aan.

Laagste prijsgarantie

U heeft bij ons de laagste-prijsgarantie op alle typen bedrukte wegwerpbekers. 
Kunt u ergens anders dezelfde bedrukte bekers kopen voor een lagere prijs, dan krijgt u van ons nog eens 10% korting op de
laagste prijs!

» Lees hier de voorwaarden

De Watergang 29
7671 SV Vriezenveen


Direct contact opnemen:
+31 (0)20 - 716 3659
support@bekerbedrukking.nl

Bekerbedrukking.nl levert verschillende soorten kartonnen bekers en plastic bekers, zoals koffiebekers, ijsbakjes, plastic glazen en plastic bierglazen voorzien van uw eigen opdruk.

Bekijk de verschillende type bekers
Lees over onze laagste prijsgarantie

Kies de beker van uw voorkeur en u ziet direct onze laagste prijs. Of lees meer over bekerbedrukking.

Lees meer over ons

© 2020 Bekerbedrukking.nl | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy Webshop software: Shopman