Goedkope koffiebekers bedrukken

Bent u op zoek naar een groothandel waar u goedkope koffiebekers kan laten bedrukken? Dan bent u op de juiste website! Wij leveren bedrukte koffiebekers die geschikt zijn om te gebruiken bij o.a. een beurs, evenement, festival of op kantoor. Onze koffiebekers zijn gemaakt van stevig karton en zijn beschikbaar in verschillende maten. In ons assortiment hebben we luxe dubbelwandige koffiebekers, maar ook goedkope koffiebekers die geschikt zijn om te bedrukken.

Koffiebekers bedrukken

Wilt u de goedkope koffiebekers laten bedrukken met bijvoorbeeld een logo, afbeelding of tekst? De volledige koffiebeker is te bedrukken, dus u bent compleet vrij in uw ontwerp. Bij het aanvragen van een prijs kunt u direct een logo of ontwerp meesturen zodat we een prijsvoorstel op maat kunnen verzorgen. Als u aanvullende vragen heeft over koffiebekers bedrukken kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Laagste prijsgarantie op koffiebekers

Bij Bekerbedrukking hebben we een laagste prijsgaranties op de koffiebekers. Ziet u ergens anders dezelfde de bedrukte koffiebekers goedkoper? Dan nemen wij die prijs over. Aanvullend daarop krijgt u nóg 10% extra korting op de koffiebekers. Door onze laagste prijsgarantie weet u 100% zeker dat u goedkope koffiebekers bestelt.

Wilt u weten voor welke prijs u de koffiebekers kan bestellen bij ons? Dit kan u eenvoudig en vrijblijvend berekenen aan de hand van uw wensen, opdruk, inhoud en type koffiebeker. Klik hieronder verder om de prijs op te vragen voor de bedrukte koffiebekers van uw wens.

Ook in het assortiment: dubbelwandige koffiebekers

Naast goedkope koffiebekers kunt u ook dubbelwandige koffiebekers bij ons bestellen. Dankzij de dubbele wand blijft de koffie langer warm en wordt de buitenzijde niet zo heet. Een dubbelwandige koffiebeker is dus luxer en fijner in het gebruik. Ook voor dubbelwandige koffiebekers geldt dat ze leverbaar zijn met een opdruk naar keuze.