IJsbekers met uw eigen opdruk,
direct online aanvragen

De gewenste beker niet gevonden?

Graag zoeken wij met u mee naar de ideale beker voor u. Met al uw vragen kunt u contact opnemen.

020 716 36 59

IJsbekers bedrukken | IJsbekertjes met logo

Met bedrukte ijsbekertjes bent u verzekerd van een originele en opvallende beker. IJsbekers zijn niet alleen perfect voor in de zomer, maar kunnen zelfs in de herfst of winter worden ingezet. Onze ijsbekers zijn gemaakt van stevig karton. Ze lenen zich voor diverse soorten ijs, waaronder schepijs en softijs. De ijsbakjes beschikken over een groot bedrukbaar oppervlak en kunnen daardoor geheel worden bedrukt in uw eigen huisstijl.

Bekerbedrukking.nl biedt u de keuze uit vier formaten ijsbekers: 150ml, 200ml, 300ml en maar liefst 400ml. Wilt u weten wat het kost om onze kartonnen ijsbakjes te laten bedrukken met uw naam, logo of tekst? Bereken hieronder uw prijs voor bedrukte ijsbekers, en laat u verrassen door onze gunstige prijzen!

Bent u geïnteresseerd in kartonnen ijsbakjes of ijsbekers bedrukken?

Op de bedrukte ijsbekertjes van Bekerbedrukking.nl krijgt u gegarandeerd de laagste prijs. Vindt u ergens anders dezelfde ijsbekers of ijsbakjes met opdruk nóg goedkoper? Dan geven we u nog eens 10% korting op de laagste prijs. Bereken nu uw prijs en laat uw ijsbakjes professioneel bedrukken met uw eigen logo of opdruk. Wilt u naast ijs ook milkshakes en frisdranken in uw eigen huisstijl kunnen serveren? Neem dan ook een kijkje tussen onze kartonnen bekers en plastic bekers om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Ook kunt u bij ons terecht voor goedkope wegwerpbekersplastic bierglazen en plastic deksels voor diverse bekers. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op maat aan voor de producten van uw voorkeur!


Veelgestelde vragen omtrent ijsbekers bedrukken

Welke ijsbekers kunnen bedrukt worden?

In het assortiment van Bekerbedrukking.nl vindt u 4 verschillende ijsbekers: 150ml, 200ml, 300ml en maar liefst 400ml. Al deze ijsbekers kunnen voorzien worden van een bedrukking zoals u dat wenst.

Waarmee kunnen we de ijsbekers bedrukken?

Alle ijsbekers uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een bedrukking naar keuze. Dit kan van alles zijn. Denk bijvoorbeeld aan het logo van uw ijssalon of horecagelegenheid, een leuke tekst in de vorm van een slogan of uw volledige huisstijl. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor bedrukte ijsbeker(s) met uw eigen ontwerp.

Waarom ijsbekers bedrukken bij Bekerbedrukking.nl?

De grootste reden om uw ijsbekers te laten bedrukken door ons is omdat wij de goedkoopste van Nederland zijn, zónder in te leveren op de kwaliteit. Door onze laagste prijsgarantie betaalt u nooit te veel! Kunt u dezelfde ijsbekers bedrukken elders tegen een lagere prijs? Dan geven we u ook nog eens 10% korting op de allerlaagste prijs.