kartonnen ijsbeker bedrukken

IJsbekers karton bestellen met bedrukking 

Op zoek naar ijsbekers van karton met een naam of logo? Dan bent u bij Bekerbedrukking.nl aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u diverse ijsbekers van karton voor verschillende omstandigheden. Zo zijn de ijsbekers zeer geschikt voor ijssalons, horeca maar ook voor op evenementen en feesten. Zoekt u stevige ijsbekers van karton die lekvrij zijn, dan komt u niet om de bekers van Bekerbderukking.nl heen. Veel kwaliteit voor een scherpe prijs, dat vindt u alleen bij Bekerbedrukking.nl. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan!

 

IJsbekers karton met logo of naam

Onze bekers ijsbekers van karton beschikken over een ruimte oppervlakte voor bedrukking. Zo kunt ervoor kiezen om een bedrijfslogo of bedrijfsnaam op de bekers te bedrukken voor meer uitstraling van uw bedrijf. Behalve dat de ijsbekers zeer populaire reclame- en promotiemiddelen zijn om uw naamsbekendheid te vergroten, zijn de bekers ook nog eens van hoge kwaliteit. Hierdoor zijn de bekers lekker stevig en zeer comfortabel. Bovendien hanteren wij de laagste prijs garantie. Zo weet u dat u bij ons altijd de beste prijs heeft!

Bekers voor evenementen en feesten

In het assortiment an Bekerbedrukking.nl vindt u een groot aanbod aan diverse soorten bekers. Bekers voor horeca, restaurants maar ook evenementen en feesten. Wat dacht u van plastic wijnglazen, plastic bierglazen of plastic champagneglazen. Ideaal om het feest net iets meer uitstraling te geven. Of wat dacht u van ons niet te missen luxe drinkbekers. Veel kwaliteit voor een scherpe prijs, dat vindt u alleen bij Bekerbedrukking.nl. Vraag vandaag nog een offerte aan!

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen. Meld u nu gratis aan.

Laagste prijsgarantie

U heeft bij ons de laagste-prijsgarantie op alle typen bedrukte wegwerpbekers. 
Kunt u ergens anders dezelfde bedrukte bekers kopen voor een lagere prijs, dan krijgt u van ons nog eens 10% korting op de
laagste prijs!

» Lees hier de voorwaarden

De Watergang 29
7671 SV Vriezenveen


Direct contact opnemen:
+31 (0)20 - 716 3659
support@bekerbedrukking.nl

Bekerbedrukking.nl levert verschillende soorten kartonnen bekers en plastic bekers, zoals koffiebekers, ijsbakjes, plastic glazen en plastic bierglazen voorzien van uw eigen opdruk.

Bekijk de verschillende type bekers
Lees over onze laagste prijsgarantie

Kies de beker van uw voorkeur en u ziet direct onze laagste prijs. Of lees meer over bekerbedrukking.

Lees meer over ons