koffiebeker deksels

Koffiebeker deksels 

Op zoek naar koffiebeker deksels? Bekerbedrukking.nl biedt stevige deksels die perfect passen op onze bedrukte koffiebekers. De koffiebeker deksels houden de koffie lekker warm én het voorkomt dat u koffie morst. Kortom, alleen maar voordelen. Bestel nu deze effectieve koffiebeker deksels met een diameter van Ø 90mm of Ø 80 mm.  

 

Stevige koffiebeker deksels 

Maak van uw koffie beker een koffie to go beker! Met de stevige koffiebeker deksels van Bekerbedrukking.nl maakt u de ideale koffie to go beker voor onderweg. Zeer geschikt voor de koffiedrinker die veel onderweg is of beweegt. De plastic deksels zijn stevig en sluiten perfect aan op de bekers. Hierdoor bent u verzekerd dat de deksels niet zomaar van uw beker vallen. 

Kwalitatieve deksels bij Bekerbedrukking.nl

In de webshop van Bekerbedrukking.nl vindt u deksels voor diverse type bekers. Zo hebben wij deksels voor plastic bekers en kartonnen bekers. Echter vindt u in de shop ook deksels voor bijvoorbeeld sapbekers. De mogelijkheden zijn enorm.  

Wilt u meer informatie over deksels of bent u benieuwd welke deksel geschikt is voor welke beker? Kijk dan op onze accessoires pagina met al onze deksels. Of neem contact op voor advies. We denken graag met u mee. 

 

Geniet van scherpe prijzen en snelle levering

Net als bij onze bedrukte bekers hanteren wij altijd scherpe prijzen en snelle leveringen. Dit geldt ook voor onze plastic deksels. Voor elke Bekerbedrukking beker is er een Bekerbedrukking deksel. Ideaal, want zo kunt u alles bestellen bij Bekerbedrukking.nl. Net zo handig en betrouwbaar.  

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen. Meld u nu gratis aan.

Laagste prijsgarantie

U heeft bij ons de laagste-prijsgarantie op alle typen bedrukte wegwerpbekers. 
Kunt u ergens anders dezelfde bedrukte bekers kopen voor een lagere prijs, dan krijgt u van ons nog eens 10% korting op de
laagste prijs!

» Lees hier de voorwaarden

De Watergang 29
7671 SV Vriezenveen


Direct contact opnemen:
+31 (0)20 - 716 3659
support@bekerbedrukking.nl

Bekerbedrukking.nl levert verschillende soorten kartonnen bekers en plastic bekers, zoals koffiebekers, ijsbakjes, plastic glazen en plastic bierglazen voorzien van uw eigen opdruk.

Bekijk de verschillende type bekers
Lees over onze laagste prijsgarantie

Kies de beker van uw voorkeur en u ziet direct onze laagste prijs. Of lees meer over bekerbedrukking.

Lees meer over ons