Kartonnen bekers bedrukken

Kartonnen bekers bedrukkenBent u op zoek naar kartonnen koffiebekers voor uw bedrijf, beurs, evenement of festival en wilt u kartonnen bekers bedrukken? Dan bent u bij Bekerbedrukking.nl aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u kartonnen koffiebekers in verschillende soorten en maten. Naast de gewone koffiebeker beschikken wij ook over een speciale dubbelwandige koffiebeker, die uw drank lang warm houdt terwijl de buitenzijde van de beker niet heet wordt. Al onze kartonnen koffiebekers zijn geschikt voor een volledige bedrukking.

Bij Bekerbedrukking.nl bent u verzekerd van de scherpste prijs. U profiteert namelijk van onze laagste prijsgarantie. Als u ergens anders dezelfde bedrukte bekers tegenkomt voor een lagere prijs, geven wij u nog eens 10% korting op de laagste prijs. Daarmee koopt u uw bedrukte kartonnen koffiebekers dus heel voordelig in. 

Welke kartonnen bekers kunnen wij leveren?

Kofferbekers van karton zijn ideaal voor uw vergaderruimte of kantine op de zaak. Bekerbedrukking.nl biedt kartonnen koffiebekers in allerlei soorten en maten. Niet alleen vindt u grote- en kleine bekers in ons assortiment, ook beschikken wij naast de standaard koffiebeker ook over een dubbelwandige kartonnen koffiebeker. 

  • Koffiebekers. Onze bedrukte kartonnen koffiebekers zijn behalve voor koffie ook geschikt voor andere warme dranken. De gewone koffiebeker is geschikt voor volledige bedrukking. Ook voor koffieautomaten beschikken wij over een geschikte kartonnen beker. Naast kartonnen bekers leveren wij ook plastic koffiebekers. 
  • Dubbelwandige bekers. De dubbelwandige beker houdt uw drank lang warm, terwijl de buitenzijde van de beker niet heet wordt. Dubbelwandige kartonnen koffiebekers zijn net als gewone koffiebekers ook geschikt voor andere warme dranken en volledige bedrukking. De dubbelwandige koffiebeker heeft een luxe uitstraling.

Onze bekers zijn gemaakt van stevig karton en liggen prettig in de hand. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Wij kunnen de kartonnen koffiebekers rondom bedrukken in uw huisstijl. Informeer online naar de mogelijkheden en prijzen!

Onderstaand is een kleine greep uit ons assortiment kartonnen bekers. Bekijk gerust de productpagina's. Voor het volledig overzicht gaat u naar onze koffiebekers.

Kartonnen Beker Bedrukken Dubbelwandig 300ml Kartonnen Beker Bedrukken 300mlKartonnen Beker Bedrukken 150ml

Overtuigen met bedrukte kartonnen koffiebekers

Natuurlijk leent een kartonnen- of papieren koffiebeker zich uitstekend voor een bedrukking met uw naam, logo of een volledige bedrukking. De kartonnen bekertjes kunnen een prima ondersteuning zijn voor uw huisstijl. Maar een bedrukte beker kan veel meer dan dat: denk bijvoorbeeld aan het delen van praktische informatie met uw bezoekers. Of misschien wilt u uw werknemers aansporen tot goed gedrag. Voorbeelden van zulke nuttige kartonnen koffiebekers vindt u bij onze referenties.

Bekerbedrukkking.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen. Meld u nu gratis aan.

Laagste prijsgarantie

U heeft bij ons de laagste-prijsgarantie op alle typen bedrukte wegwerpbekers. 
Kunt u ergens anders dezelfde bedrukte bekers kopen voor een lagere prijs, dan krijgt u van ons nog eens 10% korting op de
laagste prijs!

» Lees hier de voorwaarden

 

De Watergang 29
7671 SV Vriezenveen


Direct contact opnemen:
+31 (0)20 - 716 3659
support@bekerbedrukking.nl

Bekerbedrukking.nl levert verschillende soorten kartonnen bekers en plastic bekers, zoals koffiebekers, ijsbakjes, plastic glazen en plastic bierglazen voorzien van uw eigen opdruk.

Bekijk de verschillende type bekers
Lees over onze laagste prijsgarantie

Kies de beker van uw voorkeur en u ziet direct onze laagste prijs. Of lees meer over bekerbedrukking.

Lees meer over ons

© 2019 bekerbedrukking.nl | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy Webshop software: Shopman