luxe drinkbekers

Luxe drinkbekers

Voor uw luxe drinkbekers bent u bij Bekerbedrukking aan het juiste adres. In onze webwinkel vindt u verschillende luxe wegwerpbekers die u kunt bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of een persoonlijke tekst. De luxe drinkbekers zijn van hard plastic en lijken op echte glazen, zowel qua uitstraling als stevigheid. Een glas bier, wijn, champagne, sap of frisdrank ligt lekker in de hand en de drankjes behouden hun smaak. Een biertje uit een plastic bierglas smaakt net zo lekker en fris als uit een “echt” glas. Oftewel: een glas van plastic maar met de beleving van een echt glas!

Reclame op uw luxe drinkbekers

Bekers en glazen met uw naam en logo, dat is een zeer effectieve vorm van promotie. Een drankje houdt men immers een tijd in de hand, of staat in het zicht op tafel. Wanneer de plastic beker ook nog prettig aanvoelt en het drankje goed smaakt is de cirkel rond! Het fijne gevoel dat men heeft tijdens het drinken wordt ongemerkt gekoppeld aan uw bedrijfsnaam. Hoe mooi is dat?

U bepaalt zelf wat u op de beker gedrukt wilt hebben. Vervolgens levert u het ontwerp aan. Wij maken altijd eerst een digitale proefdruk zodat u kunt beoordelen of het geheel aan uw wensen en eisen voldoet. Na goedkeuring hiervan starten wij het proces van het bedrukken van uw luxe drinkbekers. Of u nu voor 1 kleur kiest of voor full-colour gaat, wij kunnen het voor u maken.

Laagste prijsgarantie

Wist u dat wij laagste prijsgarantie bieden? Wij garanderen dat u bij ons de laagste prijs voor bedrukte bekers in Nederland betaalt. Heeft u ze elders toch goedkoper gezien? Dan krijgt u van ons 10% korting op die prijs! Dat is toch een goede deal?

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen. Meld u nu gratis aan.

Laagste prijsgarantie

U heeft bij ons de laagste-prijsgarantie op alle typen bedrukte wegwerpbekers. 
Kunt u ergens anders dezelfde bedrukte bekers kopen voor een lagere prijs, dan krijgt u van ons nog eens 10% korting op de
laagste prijs!

» Lees hier de voorwaarden

De Watergang 29
7671 SV Vriezenveen


Direct contact opnemen:
+31 (0)20 - 716 3659
support@bekerbedrukking.nl

Bekerbedrukking.nl levert verschillende soorten kartonnen bekers en plastic bekers, zoals koffiebekers, ijsbakjes, plastic glazen en plastic bierglazen voorzien van uw eigen opdruk.

Bekijk de verschillende type bekers
Lees over onze laagste prijsgarantie

Kies de beker van uw voorkeur en u ziet direct onze laagste prijs. Of lees meer over bekerbedrukking.

Lees meer over ons