plastic koffiebekersPlastic koffiebekers

Koffie is de meest gedronken warme drank in Nederland, sterker nog wij Nederlanders drinken wereldwijd de meeste koffie per persoon! Als een aanzienlijk deel van die koffie in uw unieke koffiebekers wordt geschonken bereikt u dus een zeer groot publiek.

Voor originele bedrukte plastic koffiebekers bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u verschillende soorten plastic en kartonnen koffiebekers. De plastic bekers zijn gemaakt van polystyreen, een materiaal dat geschikt is voor warme dranken. De beker zal zijn vorm en stevigheid behouden wanneer er warme koffie of thee in zit. Uiteraard kunt u ze ook voor andere dranken gebruiken. Plastic koffiebekers zijn ook zeer geschikt als automaatbeker

Grote oplage plastic koffiebekers?

Wij leveren onze producten in grote oplages beginnend bij  1000 stuks. Uiteraard kunt u ook nog grotere hoeveelheden bij ons bestellen. Wel zo fijn als u genoeg heeft en ook nog wat op voorraad kunt houden!  We streven ernaar uw bestelling zo spoedig mogelijk klaar te maken en te leveren. Voor plastic bekers is de gemiddelde levertijd 3 tot 4 weken. Heeft u ze eerder nodig? Dat kan. Kies dan bij het bestellen voor snelle levering of spoed. Twijfelt u of u de bekers op tijd kunt krijgen? Neem dan even contact met ons op. Voor het verzenden brengen wij geen extra kosten in rekening.

Wist u trouwens dat wij een laagste prijs garantie hebben? Dit wil zeggen dat wij garanderen dat we de plastic koffiebekers voor de laagste prijs van Nederland leveren. Mocht u ze elders toch goedkoper zien dan krijgt u van ons 10% op die prijs. Mooie deal toch?

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen. Meld u nu gratis aan.

Laagste prijsgarantie

U heeft bij ons de laagste-prijsgarantie op alle typen bedrukte wegwerpbekers. 
Kunt u ergens anders dezelfde bedrukte bekers kopen voor een lagere prijs, dan krijgt u van ons nog eens 10% korting op de
laagste prijs!

» Lees hier de voorwaarden

De Watergang 29
7671 SV Vriezenveen


Direct contact opnemen:
+31 (0)20 - 716 3659
support@bekerbedrukking.nl

Bekerbedrukking.nl levert verschillende soorten kartonnen bekers en plastic bekers, zoals koffiebekers, ijsbakjes, plastic glazen en plastic bierglazen voorzien van uw eigen opdruk.

Bekijk de verschillende type bekers
Lees over onze laagste prijsgarantie

Kies de beker van uw voorkeur en u ziet direct onze laagste prijs. Of lees meer over bekerbedrukking.

Lees meer over ons