Plastic bekers bestellen


Bekerbedrukking.nl is hét adres voor het bestellen van uw plastic bekers. Wij beschikken over een ruim assortiment van plastic koffiebekers, drankbekers, bierglazen, borrelglaasjes en proefglaasjes. U kunt deze laten bedrukken met uw tekst, logo of volledige bedrukking.

Onze plastic bekers zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn leverbaar in diverse oplagen. Onze plastic bekers worden vervaardigd uit diverse soorten plastic, waaronder PET-plastic, PP- of PLA-plastic. Heeft u vragen over deze varianten plastic dan kunt u altijd even contact opnemen met onze klantenservice.

Binnen ons assortiment van plastic bekers vindt u bekers met verschillenden inhouden. Ideaal voor diverse type dranken op uw bedrijfsfeest, festival of ander evenement. 

 

 

 

 

De juiste plastic beker voor elk moment

Of u nu op zoek bent naar een plastic beker voor bij uw koffieautomaat, voor een bedrijfsevenement of een feest, bij Bekerbedrukking.nl bent u aan het juiste adres. Ongeacht voor welke gelegenheid hebben wij altijd de plastic beker die u zoekt. Ons assortiment bestaat uit de volgende soorten plastic wegwerpbekers:

  • Plastic koffiebekers zijn geschikt voor warme dranken. Ze zijn gemaakt van polystreen en verkrijgbaar in twee maten: 150cc en 180cc. Deze plastic bekers zijn geschikt voor koffie-automaten.
  • Plastic drinkbekers zijn verkrijgbaar in 200cc en 250cc, waarbij de laatste variant gemaakt wordt van het milieuvriendelijke PLA. Plastic drankbekers zijn geschikt voor alle soorten koude dranken. Door het rechte bekerontwerp komt uw opdruk goed tot zijn recht.
  • Plastic bierglazen zijn verkrijgbaar in 250cc en 300cc en worden gemaakt van PET. In 250cc beschikken we bovendien over een goedkoper alternatief van PLA. Plastic bierglazen zijn geschikt voor alle soorten koude dranken.
  • Borrelglaasjes en proefglaasjes zijn kleine plastic glaasjes van PET of polystyreen. Deze glaasjes zijn verkrijgbaar in vier formaten van 20cc tot 100cc en zijn zeer geschikt voor proeverijen of het serveren van sterke drank.

Betaal niet teveel voor bedrukte plastic bekers

Bij Bekerbedrukking.nl betaalt u gegarandeerd de laagste prijs voor bedrukte plastic bekers. Als u dezelfde bekers ergens anders goedkoper vindt dan in onze webshop, geven wij u nog eens 10% korting over de laagste prijs. U betaalt bij ons dus nooit te veel voor uw bedrukte plastic bekers. Deze garantie is alleen van toepassing op de bekers die wij in onze webshop hebben.

 

Laagste prijsgarantie

U heeft bij ons de laagste-prijsgarantie op alle typen bedrukte wegwerpbekers. 
Kunt u ergens anders dezelfde bedrukte bekers kopen voor een lagere prijs, dan krijgt u van ons nog eens 10% korting op de
laagste prijs!

» Lees hier de voorwaarden

Bekijk de verschillende type bekers
Lees over onze laagste prijsgarantie

Direct contact opnemen:
+31 (0)20 - 716 3659
support@bekerbedrukking.nl

Bekerbedrukking.nl levert verschillende soorten kartonnen bekers en plastic bekers, zoals koffiebekers, ijsbakjes, plastic glazen en plastic bierglazen voorzien van uw eigen opdruk.

Kies de beker van uw voorkeur en u ziet direct onze laagste prijs. Of lees meer over bekerbedrukking.

Lees meer over ons

© 2017 bekerbedrukking.nl | Algemene Voorwaarden | Disclaimer Webshop software: Shopman