drinkbekers bedrukken

Drinkbekers bedrukken

Voor het bedrukken van drinkbekers kunt u uit verschillende modellen kiezen. U kiest bijvoorbeeld voor het classic model met een kraag onderin, het straight model zonder kraag of voor het tulip model met de kraag bovenin. De bekers zijn ontwikkeld uit PET-plastic. Het voordeel van PET-plastic is dat het sterk en zeer helder is. Dit is ideaal om in te zetten als waterbekers, frisdrankbekers of bierbekers tijdens uw festival of evenement.

Drinkbekers bedrukken bij Bekerbedrukking.nl past altijd binnen uw budget! Wij bieden een laagste prijsgarantie. Als u hetzelfde bedrukte product ergens anders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug. En u krijgt 10% extra korting op de laagste prijs. Wilt u meer informatie of wilt u liever eerst een offerte op maat ontvangen voor een specifieke oplage? Neemt u dan contact op met onze klantenservice!

Drinkbekers bedrukken met opdruk

De drinkbekers kunt u bedrukken met een professionele opdruk. Wat dacht u van een pakkende tekst, uw logo of een mooie afbeelding? Zeker als u kiest voor een leuke tekst of een mooie afbeelding kunnen uw plastic bekers tijdens een evenement of festival viraal gaan. Dit is free-publicity voor uw bedrijf! Een ander voordeel is dat de bezoekers uw boodschap beter onthouden.

De drinkbekers hebben een groot oppervlakte dat u kunt bedrukken. U kunt dit gebruiken voor uw eigen logo of boodschap of u gebruikt het als sponsor mogelijkheid voor uw sponsoren. U kunt de bekers in één kleur of full-color bedrukken. Het voordeel van Bekerbedrukking.nl is dat u de bekers al vanaf 1000 stuks bestelt. Dit is ideaal voor een kleiner evenement. Wist u dat wij de laagste prijsgarantie hebben en dat u bij ons gratis samples ontvangt? 

Bedrukte drinkbekers voor de goedkoopste prijs van Nederland!

Wilt u meer informatie over de prijzen? Dat kan! Neem eenvoudig contact met ons op via onze contactpagina.Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden om drinkbekers te bedrukken met uw logo, een pakkende tekst of een opvallende afbeelding. Heeft u een spoed bestelling? Ook dan denken we graag met u mee over de mogelijkheden. 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen. Meld u nu gratis aan.

Laagste prijsgarantie

U heeft bij ons de laagste-prijsgarantie op alle typen bedrukte wegwerpbekers. 
Kunt u ergens anders dezelfde bedrukte bekers kopen voor een lagere prijs, dan krijgt u van ons nog eens 10% korting op de
laagste prijs!

» Lees hier de voorwaarden

De Watergang 29
7671 SV Vriezenveen


Direct contact opnemen:
+31 (0)20 - 716 3659
support@bekerbedrukking.nl

Bekerbedrukking.nl levert verschillende soorten kartonnen bekers en plastic bekers, zoals koffiebekers, ijsbakjes, plastic glazen en plastic bierglazen voorzien van uw eigen opdruk.

Bekijk de verschillende type bekers
Lees over onze laagste prijsgarantie

Kies de beker van uw voorkeur en u ziet direct onze laagste prijs. Of lees meer over bekerbedrukking.

Lees meer over ons