plastic bierbekersPlastic bierbekers

Op een festival, tijdens een concert of een groot evenement gaat er heel wat bier doorheen. Hoe mooi zou het zijn als dit bier in plastic bierglazen met uw bedrijfsnaam en logo wordt geschonken?!  De bekers komen in vele handen en worden door nog meer ogen gezien. Een zeer effectieve manier van promotie!

Voor plastic bierbekers bent u bij ons aan het juiste adres. In onze webwinkel vindt u verschillende soorten plastic drinkbekers. U heeft keuze uit verschillende modellen, materialen en ook uit diverse inhoudsmaten. Wist u dat ons grootste bierglas een schenkinhoud van een halve liter heeft?

Bent u ook op zoek naar andere plastic bekers? Wij leveren ook plastic borrelglazen en wijnglazen. 

Persoonlijke opdruk op uw plastic bierbekers

U kunt uw bedrijfsnaam, logo of een speciale tekst op de plastic bekers laten drukken. Dit kan in full-colour maar u kunt ook kiezen voor slechts een of een paar kleuren. U levert het ontwerp aan wij maken vervolgens een proefdruk. Voldoet de proefdruk aan uw wensen en eisen dan zetten we het drukproces in werking. Een aantal weken later heeft u de plastic bierbekers in huis, klaar voor gebruik!

Scherpe prijzen voor uw plastic bierbekers!

Bij Bekerbedrukking gaan wij voor de allerlaagste prijs. Dit vinden wij zo belangrijk dat wij zelfs een laagste prijsgarantie bieden. Oftewel: wij garanderen dat wij de goedkoopste leverancier van bedrukte bekers in heel Nederland zijn! 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen. Meld u nu gratis aan.

Laagste prijsgarantie

U heeft bij ons de laagste-prijsgarantie op alle typen bedrukte wegwerpbekers. 
Kunt u ergens anders dezelfde bedrukte bekers kopen voor een lagere prijs, dan krijgt u van ons nog eens 10% korting op de
laagste prijs!

» Lees hier de voorwaarden

De Watergang 29
7671 SV Vriezenveen


Direct contact opnemen:
+31 (0)20 - 716 3659
support@bekerbedrukking.nl

Bekerbedrukking.nl levert verschillende soorten kartonnen bekers en plastic bekers, zoals koffiebekers, ijsbakjes, plastic glazen en plastic bierglazen voorzien van uw eigen opdruk.

Bekijk de verschillende type bekers
Lees over onze laagste prijsgarantie

Kies de beker van uw voorkeur en u ziet direct onze laagste prijs. Of lees meer over bekerbedrukking.

Lees meer over ons

© 2021 Bekerbedrukking.nl | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy Webshop software: Shopman