Plastic bierglazen

Plastic bierglazen bedrukken | Bedrukte bierglazen kopen 

Plastic bierglazen zijn ideaal voor uw bedrijfsfeest, evenement, horecagelegenheid, festival of beurs. In tegenstelling tot echte bierglazen geven plastic bierglazen niet het risico op glasscherven. Ze zijn dus aanzienlijk veiliger voor gebruik op evenementen of in de horeca. Wij leveren diverse bierbekers, in verschillende inhoudsmaten en met en zonder schuimkraag. De bierglazen zonder schuimkraag zijn ook heel geschikt voor het schenken van frisdranken.

 

Bierglazen met logo of tekst bedrukken

Met een opdruk van uw eigen tekst, logo of afbeelding kunt u de plastic bierglazen gebruiken als een promomiddel of als marketinginstrument. Uw merk komt actief onder de aandacht. U kunt het bedrukbaar oppervlak van de bierbekers als organisator zelf benutten, of het aan een sponsor aanbieden om met zijn marketinguiting te sponsoren aan uw festival, evenement of beurs. 

 

Waarom bedrukte bierglazen kopen bij Bekebedrukking.nl?

Onze bierglazen beschikken over een groot bedrukbaar oppervlak. Bedrukking met één of enkele kleuren of juist full-color behoren tot de mogelijkheden. We leveren al plastic bierglazen vanaf een oplage van 1000 stuks. Ideaal want zo zijn onze stevige bedrukte bierglazen geschikt voor kleine en grote evenementen. Niets voor niets bestellen zowel kleine als grote organisaties regelmatig kleine en grote oplage bierglazen met bedrukking. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een gratis offerte aan voor uw bierglazen met bedrukking!

 

De goedkoopste bedrukte plastic bierglazen

Plastic bierglazen bedrukken is bij Bekerbedrukking helemaal niet duur. U profiteert bij ons van de laagste prijsgarantie. Vindt u ergens anders dezelfde bedrukte bierglazen nóg goedkoper? Wij betalen u het verschil terug en geven u nog eens 10% korting op de laagste prijs. Onze levertijden zijn bovendien kort. Heeft u de plastic bierglazen met spoed nodig? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 p.s. Wist u dat u ook voor full-color bedrukking bij ons terecht kunt?

Plastic bierglazen bedrukken voor de goedkoopste prijs van Nederland!

Wilt u uw bierglazen bedrukken, maar wilt u liever meer informatie over de prijzen? Geen probleem! U kunt eenvoudig contact opnemen via onze contactpagina. Wij lichten onze mogelijkheden met betrekking tot het bedrukking van uw logo op bierglazen graag even toe. Wilt u graag bierglazen bestellen zonder opdruk? Wij leveren verschillende soorten bierglazen, van 200 tot 250cc bierglazen in verschillende vormen en soorten plastic.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen. Meld u nu gratis aan.

Laagste prijsgarantie

U heeft bij ons de laagste-prijsgarantie op alle typen bedrukte wegwerpbekers. 
Kunt u ergens anders dezelfde bedrukte bekers kopen voor een lagere prijs, dan krijgt u van ons nog eens 10% korting op de
laagste prijs!

» Lees hier de voorwaarden

De Watergang 29
7671 SV Vriezenveen


Direct contact opnemen:
+31 (0)20 - 716 3659
support@bekerbedrukking.nl

Bekerbedrukking.nl levert verschillende soorten kartonnen bekers en plastic bekers, zoals koffiebekers, ijsbakjes, plastic glazen en plastic bierglazen voorzien van uw eigen opdruk.

Bekijk de verschillende type bekers
Lees over onze laagste prijsgarantie

Kies de beker van uw voorkeur en u ziet direct onze laagste prijs. Of lees meer over bekerbedrukking.

Lees meer over ons